top of page

Kundecaser

Vi har levert prosjekter for en rekke kunder, og vår tilnærming er alltid å sikre at vi forstår kundenes forretningsbehov i forkant.

albinpromo.png

Albinvindu

Vinduleverandørern Albinvindu har fått en helt ny Webprofil og oppsett av domene, SSL-sertifisering, e-postoppsett og integrasjon mot ERP-system.

madelenelisellapromo.png

Madelene Lisella

Sammen med den fremadstormede fotografen Madelene Lisella har vi laget en autentisk og stilren nettside. Fotografen jobber blant annet med motemagasinet Vouge.

deltabryggenpreview.png

Deltabryggen

Deltabryggen er en leverandør av brygger i mange ulike typer. Vi har laget en oversiktlig side som skal enkelt la kunder navigere seg gjennom nettsiden deres for nyttig info.

prorecpreview.png

Prorec

Vi har laget en nettside for bemanningsbyrået Prorec. Da bedriften er et mål for potensielle ansatt med andre språk, har vi laget den tverrspråklig. 

bestbeautyklinikkpromo.png

Best Beauty Klinikk

Best Beauty Klinikk er en skjønnhetssalong vi har gjort oppsett av nettside til, samt at vi har integrert et bookingssystem via en tredjepart med API-nøkkel.

bergmaskin-preview.png

Berg Maskin & Transport

Sammen med Berg Maskin & Transport har vi laget en helt enkel og grei nettside, hvor kunder enkelt kan navigere seg gjennom, samt oppsett av kommunikasjonskanaler.

klinikkmadelenepromo.png

Klinikk Madelene

Vinduleverandørern Albinvindu har fått en helt ny Webprofil og oppsett av domene, SSL-sertifisering, e-postoppsett og integrasjon mot ERP-system.

bwpmarketingpreview.png

BWP Marketing

Vi samarbeider med BWP Marketing på tvers av våre kunder. BWP bruker annonsering for å anskaffe kunder som Una Media jobber videre med.

lagersentralenpromo.png

Lagersentralen

Deltabryggen er en leverandør av brygger i mange ulike typer. Vi har laget en oversiktlig side som skal enkelt la kunder navigere seg gjennom nettsiden deres.

lagersentralen mobil preview.png

En kundecace: Et langvarig samarbeid med Lagersentralen

Marius fra Lagersentralen beskriver samarbeidet med Una Media som nærmest perfekt. Vi har laget en liten artikkel om denne kundecasen. Her får du et nærmere innblikk i hvordan vi jobber og hvilke tjenester vi har levert til Lagersentralen.

madelenelisellapromo.png
bottom of page