top of page
lagersentralen preview 2.png

Lagersentralen - En stilren og konverterende nettside

Lagersentralen har samarbeidet med Una Media i god tid nå! Marius fra Lagersentralen beskriver matchen som nærmest perfekt og sier løsningene er skreddersydd bedriften. Samarbeidet som startet med en enkel nettside for en lagerutleier som ville utfordre de konkurrerende firmaene, har utviklet seg fort. For lagersentralen har vi gjort oppsett bookingsskjema som er integrert mot ordresystem, markedsføring og grafisk design.

ERP-system for mer oversikt

ERP-system - en måte å organisere bedriften alle flere ledd. For Lagersentralen har vi gjort oppsett av flere ERP-funksjoner. En av de mest sentrale, er integrasjonen fra bestillingsskjema til en ordreoversikt i ERP-systemet. På denne måten har bedriften alltid oversikt over aktive kunder, oppsigelser med mer. Når bestillingen blir lagt inn får kunden all informasjon til sendt automatisk. På samme måte når kunder sier opp, går det automatisk.

lagersentralen erp.png

Mobilside

Vi har hatt et stort fokus på mobilsiden i denne caser da ca 60% av sidebesøkene er via mobil. Vi er bevist på at dersom mobilsiden ikke er optimalisert og uoversiktlig, vil man tape terreng mot konkurrerende bedrifter i samme bransje. Når den potensielle kunden først kommer inn på siden er det helt avgjørende at det er lett og oversiktlig. Besøkende har en utrolig høy fluktrate og forsvinner for om informasjon ikke er synlig.

lagersentralen mobil preview.png

Annonsering

Sammen har vi jobbet for å øke synligheten og effektiviteten til Lagersentralen gjennom deres digitale annonsering. Ved å benytte oss av Google Ads og Remarketing har vi hjulpet Lagersentralen med få inn mange nye kunder ved å gjøre målrettet markedsføring mot Bergen og omegn. Vi er takknemlige for tilliten Lagersentralen har vist oss og ser frem til å fortsette å styrke deres digitale tilstedeværelse.

lagersentralen ads preview.png

Design og branding

Vi har jobbet med at bedriften skal ha en gjennomgående rød tråd slik at kunder enkelt gjenkjenner Lagersentralen. Den øyefangende grønnfargen gjør det enkelt for potensielle leietaker å gjennkjenne bedriften. Vi har laget grafisk materiell til nettsiden som står i stil med resten av bedriftens logo og materiell. 

lagersentralen design preview.png

Film til markedsføring

Vi har samarbeidet med en filmskaper for å lage reklame og markedsmateriell for Lagersentralen. Videoen har økt konverteringene til bedriften som enkelt og greit er et svar på at markedsføring via video og lyd er svært effektivt! Vi lager gjerne en film for deg også!

bottom of page