top of page

Byrået

Una Media et team av unge og lidenskapelige grundere som jobber med bedrifter i digitale endringsprosesser. 

Effektiv digitalisering

Una Media er en ledende leverandør av tjenester innen nettsider, ERP-systemer og automatisering. Med en dedikert og erfaren team av teknologer og designere, jobber selskapet for å levere skreddersydde løsninger som hjelper bedrifter med å optimalisere og automatisere sine forretningsprosesser.

Fra design og utvikling av brukervennlige nettsider til implementering og tilpasning av ERP-systemer, tilbyr Una Media en omfattende portefølje av tjenester som hjelper kundene å øke effektiviteten, redusere kostnader og oppnå suksess i en stadig mer digital verden. Med en lidenskap for teknologi og innovasjon, er Una Media en pålitelig partner for bedrifter som ønsker å dra nytte av de siste teknologiene for å styrke sin konkurransekraft og vekstpotensial.

DSC02874.JPG
DSC02866.JPG
DSC02847.JPG

Kristian Løseth
Daglig Leder

Halvor Wiik Pedersen
Partner - BWP Marketing

Fredrik Bådstangen
Partner - BWP Marketing

Saker vi brenner for

Una Media har allerede opparbeidet seg et godt rykte i bransjen på grunn av sin kompetanse, pålitelighet og kundeservice. Selskapet er kjent for å være svært responsivt og engasjert i å finne de beste løsningene for sine kunder. De har også et sterkt fokus på å levere kvalitet og innovative løsninger som gir kundene en konkurransedyktig fordel i markedet.
 

I en stadig mer digital verden, er Una Media en pålitelig og innovativ partner for bedrifter som ønsker å ta steget inn i den digitale jungelen og utnytte de siste teknologiene for å vokse og lykkes.

bottom of page